Tandpleje


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TANDPLEJE Tandpasta til hunde

Regelmæssig tandbørstning kan blive en sjov del af din hunds daglige rutine. Børstning løsner plaque, så går den specielle formel i aktion med to enzymer, der bekæmper dårlige bakterier og nedbryder skjult plak. Beaphar tandpasta accepteres let på grund af den kødfulde smag.

45 DKK

Tandbørste til hunde

tandbørsten i kombination med Beaphar-tandpasta tilbyder en omkostningseffektiv, brugervenlig beskyttelse af din hunds tænder. Plakdannelse skal børstes væk for at forhindre dårlig ånde og tandforfald

28 DKK

Beaphar Mouth Water

Tilsæt Beaphar Mouth water i foderet eller vandet for at modvirke dårlig ånde og plak.

110 DKK

Frisk ånde godbidder

Beaphar Fresh Breath Easy Treat er lækre godbidder, der er specielt formuleret til at reducere dårlig ånde hos hunde. Disse let at administrere godbidder indeholder klorofyl, som er et naturligt planteekstrakt, der er kendt for sin evne til at absorbere dårlig lugt.

60 DKK

Finger tandbørste

Beaphar Finger Tandbørster kommer i en god værdi pakke, der indeholder to fingerbørster med nylonbørster. Disse fingerbørster glider behageligt over enden af ​​din finger, hvilket giver tættere og nøjagtig rengøring af tænderne og er nemme at rengøre bagefter.

25 DKK
Friske råvarer


Disse produkter er en snack til hunde, ikke et fuldfoder til hunde.


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk