Naturligt Fedt og olie


Naturligt Fedt og olie


Fårefedt

Har din hund problemer med at tage på i vægt hjælper fårefedt med at nå hundens idealvægt 1,5 % råprotein 97,2 % råfedt 0,4 % råske

70 DKK

Duo olie

Duo olie af Fårefedt og Lakseolie er en naturlig smagsforstærker og de essentielle fedtsyrer har en positiv effekt på stofskiftet. Fårefedttet medvirker yderligere til en sund hud og en flot og blank pels. Lakseolien er god for pelsen, og den kan have en positiv effekt mod skæl, hudirritationer og fældning.

79 DKK

lakseolie 300ml

Den højeste kvalitet olie fra vild atlantisk laks. 100% ren, rig på Omega 3-fedtsyrer, EPA og DHA, olien er et perfekt supplement til kosten for hunde og katte. Produktet forbedrer hudens og pelsens tilstand betydeligt og lindrer allergisymptomer af forskellige grunde. Fedtsyrer indeholdt i olien, stabiliserer immunsystemet, forbedrer ledmobilitet, reducerer betændelse i væv og organer og forbedrer effektiviteten af ​​det kardiovaskulære system. Laksolie understøtter funktionen og udviklingen af ​​nervesystemet. Olien har HumanGrade kvalitetscertifikat, der er en garanti for et godkendt fødevareprodukt. Olien har et fødevarecertifikat - HumanGrade 100% ren - høj sikkerhed garanteret Det indeholder ikke konserveringsmidler, farvestoffer eller tungmetaller!

275 DKK

Lakse olie 100ml

Den højeste kvalitet olie fra vild atlantisk laks. 100% ren, rig på Omega 3-fedtsyrer, EPA og DHA, olien er et perfekt supplement til kosten for hunde og katte. Produktet forbedrer hudens og pelsens tilstand betydeligt og lindrer allergisymptomer af forskellige grunde. Fedtsyrer indeholdt i olien, stabiliserer immunsystemet, forbedrer ledmobilitet, reducerer betændelse i væv og organer og forbedrer effektiviteten af ??det kardiovaskulære system. Laksolie understøtter funktionen og udviklingen af ??nervesystemet. Olien har HumanGrade kvalitetscertifikat, der er en garanti for et godkendt fødevareprodukt.

100 DKK
Friske råvarer


Disse produkter er en snack til hunde, ikke et fuldfoder til hunde.


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk